Maritime
business
week

O săptămână dedicată explorării oportunităților și dezvoltării în industria maritimă

25 - 28 iunie 2024
Constanţa, România

Maritime Business Week va fi o călătorie captivantă, care își propune să aducă împreună lideri de opinie, profesioniști și inovatori din domeniul maritim pentru a discuta, învăța și pentru a construi împreună viitorul. Aflată la cea de-a treia ediție și consolidată pe baza succesului celor două anterioare, Maritime Business Week a crescut, devenind un eveniment desfășurat pe parcursul unei săptămâni întregi.

EVENIMENTE

sea talks
SEAtalks

Un mediu unde liderii industriei și companiile de recrutare se reunesc pentru a împărtăși perspective esențiale și sfaturi practice. Evenimentul oferă oportunități unice de a interacționa și de a stabili legături valoroase cu experți, colegi de profesie și potențiali angajatori.

Tomis Maritime Expo

Descoperiți noutățile din domeniul maritim la Tomis Maritime Expo, târg destinat specialiștilor din domeniu: de la construcții navale, sisteme de propulsie, tehnologie electrică, la servicii maritime complete pentru proprietarii de nave, ambarcațiuni de agrement, pescuit și acvacultură.

Workshop
Conferinţe

Participați alături de liderii din domeniu la conferințele Maritime Business Week, care acoperă tematici precum tendințele maritime globale, securitatea cibernetică, managementul riscurilor și asigurările, precum și acordurile de liber schimb.

Maritime Business Dinner

Maritime Business Dinner va încheia seria evenimentelor din Maritime Business Week, oferind participanților o ocazie excelentă de interacțiune într-un cadru festiv dar relaxat, specific unei cine de afaceri elitiste.

Descoperiţi Portul Constanţa

Portul Constanța (cu zona Constanța, zona Midia și zona Mangalia) și portul turistic Tomis sunt porturi maritime publice-private aflate în proprietatea statului român, care asigură reglementarea și funcționarea lor. C.N. Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța (APM) este o instituție aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Despre organizator

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) este o entitate autonomă, juridică, non-guvernamentală, de utilitate publică, apolitică, non-patrimonială, nonprofit, având ca scop reprezentarea, sprijinirea și promovarea intereselor membrilor săi și ale comunității de afaceri, în ceea ce privește relațiile cu autoritățile publice, entitățile interne și străine. CCINA Constanța susține și promovează cele mai bune interese ale comunității de afaceri din județul Constanța, acționând ca un ambasador și jucând un rol influent în crearea și menținerea unui mediu în care comerțul liber și investițiile să înflorească.

CCINA Constanța este organizatorul ideal pentru acest eveniment, având peste 30 de ani de experiență în organizarea de evenimente și expoziții.

0 +
Expozanţi
0 +
Speakeri la conferinţe
0
Ţări participante
0 +
Expoziții organizate de CCINA

Parteneri principali

parteneri GOLD

parteneri silver

organizatii suport

Sponsori in natura

Maritime Business Week este un eveniment European Maritime Day in My Country

Evenimentele EMD in My Country își propun să atragă atenția asupra importanței oceanelor și mărilor și să sensibilizeze publicul, în special tinerii. Obiectivul principal al EMD in My Country este ca oamenii să realizeze că activitățile maritime (turismul de coastă, pescuitul, navigația, transportul maritim, energia regenerabilă offshore, acvacultura etc.) sunt elemente-cheie pentru cetățenii și economiile UE. Evenimentele EMD in My Country sunt organizate cu ocazia Zilei Maritime Europene, acțiune anuală organizat de Comisia Europeană în cadrul căruia comunitatea maritimă a Europei se reunește pentru a contura prezentul și viitorul domeniului.