MARITIME BUSINESS WEEK

BUN VENIT!

Fie că participați la Tomis Maritime Expo sau luați parte la conferințe, promitem vizitatorilor noștri o experiență memorabilă și informativă. În cadrul Maritime Business Week ne propunem să oferim un mediu productiv pentru networking, schimburi de idei și crearea de parteneriate valoroase.
Indiferent dacă sunteți un profesionist experimentat în domeniul maritim sau abia începeți în această industrie fascinantă, evenimentele noastre sunt adaptate pentru a satisface fiecare nivel de interes și expertiză. De la expoziții care prezintă cele mai recente tehnologii și echipamente la conferințe interactive care abordează provocările și oportunitățile actuale din sector, Maritime Business Week vă invită să vă alăturați discuțiilor și să vă împărtășiți cunoștințele.

visitors

Suntem încântați să vă avem alături și vă invităm să faceți parte din această săptămână extraordinară dedicată industriei maritime.
Bine ați venit și vă mulțumim că ați ales să începeți această călătorie împreună cu noi!

TOMIS MARITIME EXPO

26-28 IUNIE

  • Locația beneficiază de zone de networking, create special pentru a încuraja și facilita discuțiile și întâlnirile B2B
  • În plus, în cadrul evenimentului, se vor organiza demonstrații de sporturi nautice și competiții pe lac, oferind participanților oportunitatea de a experimenta și de a se bucura de activități inovatoare și captivante într-un mediu plin de energie.

Program vizitare:
26 iunie – 11:00 – 18:00
27,28 iunie – 10:00 – 18:00

CONFERINȚE

26-27 IUNIE

  • Maritime Business Week va găzdui o serie captivantă de conferințe și seminarii menite să exploreze cele mai recente tendințe și inovații din industria maritimă. De la discuții despre securitate cibernetică până la managementul riscurilor și asigurări, fiecare conferință va oferi oportunități valoroase de învățare și networking pentru participanți.
  • În prima zi a conferințelor va avea loc și Forumul Internațional de Afaceri România – Georgia, cu participarea E.S. dna Ambasador Tamar BERUCHASVILI și cu participarea firmelor georgiene din domeniul naval.

Program conferințe:
26 iunie: 11:30 – 16:00
27 iunie: 10:00 – 15:00

Locaţie

Pavilionul expoziţional Constanţa

 

Înregistrare

Rezervă-ţi locul acum!

*** Conform Regulamentului General privind Protecţia Datelor 679/2016 (GDPR), prin completarea și transmiterea acestui formular de participare, vă exprimați acordul ca datele menționate, precum și cele legate de participarea dumneavoastră, să fie prelucrate conform politicii disponibile pe site-ul www.ccina.ro. Precizăm că aceste date nu vor fi prelucrate în alt scop, decât cel menționat anterior.